Hoe maak ik het component PAWW bijdrage aan?

Wanneer de CAO voorschrijft dat je PAWW moet inhouden op het bruto salaris van je medewerker, dan dien je eerst dit component aan te maken in de organisatie instellingen. Hoe je dit doet, staat in deze helpfile uitgelegd.

Stap 1
Ga naar de Algemene Instellingen en klik door naar de kop 'Salaris'.

Stap 2
Klik op het plusteken om een nieuw salariscomponent toe te voegen

Stap 3
Kies voor de salarisberekening PAWW medewerker.

Stap 4
Kies het bijbehorende grootboekrekeningnummer en klik 'Bewaar' om het component op te slaan